Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

whop

Alles-in-één: bellen tv-kijken en surfen.

€ 65,49 per maand
( kabelabonnement inbegrepen )

 
 
 
 

Zorgeloos surfen zonder snelheidsverlies.

Whop, da's overal in huis én op elk scherm tegen dezelfde snelheid surfen, gamen, tv-kijken en mailen zonder enig kwaliteits- of snelheidsverlies. Plezant hé.

En met 150 GB volume, kan je er al flink op los surfen! Whop wordt vanaf nu nog straffer: www.telenet.be/sneller.
Bovendien kan je gratis surfen onderweg met Wi-Free zo neem je je plezier van thuis ook mee naar buiten op je smartphone, tablet of laptop.

En’t goeie nieuws, je moet maar één keer aanloggen. Ook straf hé!

 
 

Zorgeloos bellen met de vaste lijn en je smartphone.

Met je vaste lijn kan je onnoemelijk veel bellen 's avonds en in het weekend. In de daluren bel je onbeperkt gratis naar vaste nummers in België. Bovendien geniet je van 2000 gratis minuten die je kan gebruiken om te bellen naar mobiele nummers in België, naar vaste en mobiele nummers in Europa, USA en Canada, of naar vaste nummers in Marokko en Turkije.

Installeer je Triiing, dan kan je bellen op je smartphone, maar dan tegen het voordelige tarief van je vaste lijn. Zelfs vanuit het buitenland.

Ontdek Triiing

 
 

Overal en op alle schermen tv kijken.

Met de digitale beeld- en geluidskwaliteit beleef je tv-programma’s en films alsof je er zelf bij was. Alle programma’s worden uitgezonden in perfecte beeldkwaliteit, en in hoge definitie voor HD kanalen.
Bekijk hier het aanbod in je gemeente

Niet thuis maar je wil toch je favoriete programma volgen? Via Yelo Play en de internetverbinding van je smartphone, tablet of pc mis je geen seconde van 42 zenders. Ook handig voor thuis in je slaapkamer, tuin, keuken… . En ben je iets vergeten op te nemen, dan doe je dit dankzij Yelo Play gemakkelijk thuis en van op afstand.

Ontdek Yelo Play

 
 

Haal nog meer uit je digitale tv met extra zenderpakketten.

Digitale televisie gecombineerd met Play garandeert je de beste tv-momenten op jouw maat. Zo hoef je dankzij Terugkijk TV niets meer te missen. Bovendien heb je toegang tot een uitgebreide collectie van films en series. En de vernieuwde Yelo Play App brengt je nog meer mogelijkheden. 
Meer info over Play

Ben je daarnaast nog geïnteresseerd in kaskrakers en de beste internationale tv-series, exclusief en nog voor ze ergens anders in België op tv verschijnen, dan hebben we voor jou Play More.
Meer info over Play More
Voor de Sportliefhebber, is er Sporting . Hiermee volg je het Belgisch en Europees topvoetbal op de voet. En geniet je van nog meer live topsport zoals Formule 1, het beste golf, American Football (NFL) en basket uit de NBA.

Ontdek Sporting

 
 

Whop, da’s bellen, tv-kijken en surfen
voor €65,49 maand.

Surfen zonder snelheidsverlies.
Zorgeloos bellen met de vaste lijn en je smartphone.
Overal en op alle schermen tv kijken.