Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

whop

Bellen, tv-kijken en surfen tot 150 GB.

€ 65,49 per maand
( kabelabonnement inbegrepen )

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surfen op het strafste netwerk tot 150 GB.

Whop, da’s op al je toestellen tot 150 GB surfen, gamen, tv-kijken en mailen zonder snelheidsverlies. Plezant hé!

Bovendien kan je ook onderweg surfen met Wi-Free. Zo neem je je plezier van thuis ook mee naar buiten op je smartphone, tablet of laptop. Je moet er maar één keer op inloggen. En ondertussen gebruik je natuurlijk je 4G mobiel internet niet!

 
 

Voordelig bellen met de vaste lijn en je smartphone.

Met je vaste lijn kan je onnoemelijk veel bellen 's avonds en in het weekend. In de daluren bel je onbeperkt gratis naar vaste nummers in België. Bovendien geniet je van 2.000 gratis minuten die je kan gebruiken om te bellen naar mobiele nummers in België, naar vaste en mobiele nummers in Europa, USA en Canada, of naar vaste nummers in Marokko en Turkije.

Installeer je de Triiing-app, dan kan je bellen op je smartphone, maar dan tegen het voordelige tarief van je vaste lijn. Zelfs vanuit het buitenland.

Ontdek Triiing

 
 

De meest unieke tv-ervaring

Zak onderuit en laat je verbazen door het tv-menu dat zichzelf uitwijst, het uitgebreide aanbod aan zenders en een ongezien gebruiksgemak. Zo kan je bijvoorbeeld 2 programma’s tegelijk opnemen. Alles wordt bovendien uitgezonden in perfecte beeldkwaliteit, en in hoge definitie voor HD kanalen.Bekijk hier het aanbod in je gemeente

Je bent niet thuis, maar je wil toch je favoriete programma volgen? Via de Yelo Play-app en ons Wi-Free-netwerk mis je op je smartphone, tablet of pc geen seconde van 42 zenders. Ook handig voor thuis in je slaapkamer, tuin, keuken… En ben je iets vergeten op te nemen, dan doe je dit dankzij de Yelo Play-app gemakkelijk thuis of vanop afstand.

Ontdek Yelo Play

 
 

Whop, da’s bellen, tv-kijken en surfen
voor €65,49 maand.

Straf surfen
Ook onderweg
De meest unieke tv-ervaring op elk scherm
Voordelig bellen