Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
Contact
x
  Chat
Momenteel niet beschikbaar
 

Nu bij WIGO € 400 korting op
een Samsung Smart TV
*

pattern + 3 maanden gratis
 
 

 
 

Voor welke geweldige tv kies jij?

   Smart TV 50" voor € 399*
UE50MU6100

 • Schermgrootte: 125 cm
 • 4K (UHD) & HDR
 • 2 USB en 3 HDMI-aansluitingen
 • 1300 PQI

   Smart TV 32" voor € 99*
UE32M5520

 • Schermgrootte: 80 cm
 • Full HD
 • 2 USB en 3 HDMI-aansluitingen
 • 600 PQI

Heb je de eerste WIGO? Onlangs lanceerden we een nog straffere versie van WIGO.
Enkel met de vernieuwde WIGO kan je genieten van deze promotie. Bel ons op 0800 66 069
of ga naar een Telenet-winkelpunt in je buurt. Dan vervangen we je oude WIGO door de nieuwe.
Lees meer over de vernieuwde WIGO.

 
 

Nog geen WIGO?
Ontdek de all-in voor je gezin.

Alles van Telenet in één pakket, zonder extra kosten op het einde van de maand:

 

 • Onbeperkt bellen en sms'en, vast én mobiel
 • Digitale tv op al je schermen
 • Onbeperkt surfen op het snelste internet
 • Een volle pot mobiele data om te delen

Gratis

3 maanden Play (t.w.v. € 30)

+

installatie en activering t.w.v. € 135

 
 

Kies je WIGO

 
 

Samsung Smart TV 50"
voor € 399

Deze tv is beschikbaar met deze WIGO opties:

 

 
Jouw WIGO bestellen
 
 
 
 

* Zolang de voorraad strekt.

Voorwaarden

Gratis installatie en activering

Aanbieding geldig tot en met 30/11/2017 voor nieuwe Telenet internet-klanten. Gratis Comfort-installatie t.w.v. € 85 van WIGO, Whoppa, Whop, Internet Fiber 200 en Internet Fiber 100, en gratis activering t.w.v. € 50,00 van WIGO, Whoppa en Internet Fiber 200. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Bijzondere voorwaarden WIGO

De algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Telenet zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op WIGO.

Altijd en overal onbeperkt bellen en sms’en, vast én mobiel: Sms’en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers van binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van WIGO, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie. Internationaal bellen via Triiing het aantal toestellen waarmee je via Triiing kan bellen is beperkt.

Digitale TV kijken op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor tv-schermen is een Digibox of Digicorder vereist. Raadpleeg de “Gebruiksvoorwaarden Yelo TV” (zie telenet.be/algemenevoorwaarden)

Het snelste internet van Vlaanderen: Op basis van metingen van de internetsnelheid door onafhankelijk bureau Ookla tijdens de periode Q2-Q3 2016 (meer info zie: http://www.speedtest.net/awards/be/isp/2016). De vermelde downloadsnelheid is theoretisch; de werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren. In geval van intensief gebruik tijdens de piekuren, surf je tijdelijk minder snel. Raadpleeg telenet.be/nl/klantenservice/wat-is-onbeperkt-surfen/. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

Een volle pot mobiele data om te delen: Elke WIGO biedt een bepaald inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Mobiel internetvolume enkel geldig in België en de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Tarieven voor verbruik buiten inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/tarieven/wigo/.

Het aantal simkaarten inbegrepen in WIGO is beperkt. Alle simkaartgebruikers moeten op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken.

Indien je overstapt naar een nieuwe WIGO waarin meer mobiele data inbegrepen zijn dan in je huidige WIGO (een “Upgrade”), zal je nieuwe WIGO onmiddellijk beschikbaar zijn tijdens je lopende aanrekeningsperiode. Indien je overstapt naar een nieuwe WIGO waarin minder mobiele data inbegrepen zijn dan in je huidige WIGO (een “Downgrade”), zal je nieuwe WIGO pas in werking treden vanaf de eerste dag van je eerstvolgende aanrekeningsperiode. In eenzelfde aanrekeningsperiode kan je na een Upgrade niet vervolgens een Downgrade doen. Je dient de Up- en Downgrades te goeder trouw aan te vragen. Telenet behoudt zich het recht voor om bij het frauduleus doorvoeren van Up- en Downgrades het werkelijke meerverbruik aan te rekenen.

WIGO geldt uitsluitend voor privégebruik. Je ontvangt een aanrekening (geen factuur) waarop alle diensten inbegrepen in WIGO worden aangerekend. Voor professioneel gebruik dient een WIGO Business te worden afgesloten.

WIGO wordt niet aangeboden in combinatie met een Telenet Incentive Plan (TIP). Bij het overstappen naar WIGO vervallen eventuele promoties die je al geniet.

Voor de WIGO tarieven, zie telenet.be/nl/tarieven/wigo/.

 

WIGO, dat is de all-in voor je hele gezin

Kies voor hét strafste alles-in-één abonnement met tv, internet, telefoon en mobiel op
één handige factuur voor het hele gezin.

Onbeperkt
internet thuis

Onbeperkt bellen,
vast en mobiel

Tot 40 GB
data

Digitale tv
op alle schermen

 
 

Onbeperkt internet thuis
+
Onbeperkt bellen, vast en mobiel
 

Tot 40 GB
data
+
Digitale tv op
alle schermen
 
 
 
 
 
 

WIGO: wat is nieuw?

 • Tot dubbel zoveel mobiele data.
 • Alle mobiele data in één pot die jullie écht samen opgebruiken, tot de allerlaatste byte.
 • Nooit extra kosten voor mobiele data op het einde van de maand.
 
 
 
 
Betaling en levering
 • Ongeveer 3 werkdagen na je bestelling krijg je een mail om je tv-toestel te betalen en een afspraak te maken. Hiervoor werken we samen met onze partner A&C systems. Bij vragen hierover kan je bij hen terecht.
 • PostNL brengt je nieuw tv-toestel tot aan je deur.

Nieuwe Telenet-klant? Je kan al een toestel bestellen. Zodra we de betaling van je eerste aanrekening ontvangen, krijg je een mail voor de betaling en afspraak.

Heb je de eerste WIGO? Onlangs lanceerden we een nog straffere versie van WIGO. Enkel met de vernieuwde WIGO kan je genieten van deze promotie. Bel ons op 0800 66 069 of ga naar een Telenet-winkelpunt in je buurt. Dan vervangen we je oude WIGO door de nieuwe. Lees meer over de vernieuwde WIGO.

Is het toestel niet meer in voorraad?

Je kan nog steeds een tv-toestel bestellen. We doen uiteraard ons best om zo snel mogelijk te leveren. Het kan tot 10 weken duren voor je toestel beschikbaar is. Wees gerust, als je een toestel hebt besteld, ben je zeker dat je er een krijgt.

Garantie

Je hebt 2 jaar garantie op het toestel via Samsung.