Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

IT-partner Connectify regelt snel stabiel internet

Inofec groeit 20% na verhuis

Inofec, het bedrijf van ondernemer Marc Speeckaert, groeide op minder dan 20 jaar uit tot een vaste waarde in de verkoop van kantoormeubelen. Sinds de verhuis naar een indrukwekkend industrieel pand in Tielt gaat het nog sneller. IT-partner Connectify zorgde voor één van de belangrijkste elementen in de succesvolle verhuis: stabiel internet- en telefoonverkeer.

“Het is ongelooflijk”, lacht Marc Speeckaert (59) aan de telefoon. De CEO van Inofec is de afgelopen 2,5 jaar intensief bezig geweest met de verhuis van kantoren, showroom, magazijn en logistiek centrum naar de gloednieuwe locatie in Tielt. “We hebben zwaar geïnvesteerd in het nieuwe pand en zijn heel blij met de moderne showroom van 3.500 m²”, zegt hij. “Het is dan ook fantastisch dat deze inspanningen zich meteen vertalen in groei. Onze omzet steeg met 20% tijdens de eerste vijf maanden na de verhuis. Dit hadden we niet durven dromen.”

Om ons zo min mogelijk te storen, voerde Connectify de grootste werken uit tijdens het weekend en ’s avonds.

Marc Speeckaert, CEO Inofec

 
 

Zoon van kappersechtpaar

De omzetgroei van Inofec komt niet uit het niets. Marc werkt sinds 2001 bijzonder hard aan zijn eigen zaak. Voordien was Marc zelf in dienst bij een bedrijf in kantoormeubels. “Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Mijn ouders hadden een eigen kapperszaak in Tielt. Als zoon van zelfstandigen wilde ik ook een eigen zaak.”
Hij startte met een Belgische afdeling van de Nederlandse firma Inofec. De zaak in kantoormeubelen liep meteen als een trein. Vanaf de eerste dag stond het orderboekje vol. Toen deed Marc alles nog zelf. Negen jaar geleden stapte zijn dochter Sharon (31) mee in de zaak. “Er werken intussen 33 medewerkers bij Inofec. Sharon is mijn rechterhand.”

Internet en telefoon updaten

De grootste uitdaging de afgelopen jaren was afdeling per afdeling verhuizen en toch blijven verder werken. “We mochten geen enkele klant en bestelling missen. Daarenboven wilden we onze service verlenen zoals altijd, in ons kantoor, magazijn én onze online shop!”
De nieuwe locatie bood meteen ook de mogelijkheid om internet, telefoonverkeer en veiligheid te upgraden. “Ik wil in het hele gerenoveerde gebouw een goed bereik, zodat iedereen probleemloos communiceert met elkaar. Bovendien willen we onze klanten 24/7 bedienen via onze online shop en een hoogkwalitatieve persoonlijke dienstverlening garanderen. Ook tijdens de verhuis.”

 

Marc zocht hiervoor een - geknipte - partner. “IT-specialist Connectify was al een tijdje klant bij ons. Nu konden wij een beroep doen op hun ervaring met grote bedrijfsprojecten. Het bleek de juiste keuze, want deze Telenet Business-partner gaf ons een vijfsterrenbehandeling.”

Connectify als partner

Het aansluiten van het nieuwe gebouw dat nog niet verbonden was met internet bleek niet evident.
“Om ons zo min mogelijk te storen, voerde Connectify de grootste werken uit tijdens het weekend en ‘s avonds”, zegt zaakvoerder Marc. “Vanaf dag 1 hadden we vlot en snel internet op de nieuwe locatie. We hebben geen enkele mail, telefoontje of bestelling gemist. Dat is een wonder gezien de complexe uitdaging.”

 

De telecomoplossing met Corporate Fibernet is exact wat Inofec als groeiend bedrijf nodig heeft. “We hebben supersnel en betrouwbaar internet, goede interne wifi en een mobiele back-up mocht de vaste lijn ooit even wegvallen.”

 

Ook met de toekomst wordt rekening gehouden. “We zijn een bedrijf in volle expansie. Zo willen we binnenkort alles scannen in ons magazijn. Wel, alle voorzieningen zijn al geïnstalleerd. Eens we deze stap zetten, hoeven we enkel maar scan devices draadloos aan te sluiten.”

Meer inspiratie

 
 

Uitdagingen

 • Netwerkstoringen
 • Geen stabiel internet

Oplossingen

 • Corporate Fibernet-abonnement
 • Stabiel internet
 • Persoonlijke service van Telenet Business-partner

Voordelen

 • Stabiel internet dat meegroeit met de zaak
 • Krachtige verbinding
 • Direct hulp bij problemen
 
 
 
 

Corporate Fibernet ook voor jouw bedrijf?

IK HAD GRAAG MEER INFO OVER CORPORATE FIBERNET VOOR MIJN BEDRIJF GEKREGEN X

Laat hier jouw gegevens achter. Wij contacteren je snel om samen deze oplossing op jouw bedrijf af te stemmen.

Formulier verzenden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 4. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
 5. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je graag wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden jouw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dient je eerst een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

logo de verderkijkers

 

Over Inofec

Inofec is sinds 2001 een vaste waarde in de kantoormeubelsector. Het verkoopt niet louter kantoormeubelen, maar tekent ook de inrichting uit, monteert, levert en installeert. Enkele grote klanten zijn Colruyt, Samsonite en ArcelorMittal. De onderneming levert en plaatst ook in scholen en bij overheden. Administratie, showroom, commerciële en logistieke diensten zijn onder één dak gevestigd. De 33 medewerkers werken in een gerenoveerd pand uit de jaren vijftig in Tielt. Ze draaien 10 miljoen euro omzet. 10% hiervan wordt rechtstreeks via de online winkel gerealiseerd.

 

www.inofec.be

de verderkijkers logo
 
 

logo de verderkijkers

 

Over Connectify

Connectify, dat zijn 32 mensen met 20 jaar ervaring in IT, netwerking, beveiliging en data. De hoofdzetel ligt in Beernem, het servicecenter in Veurne. Met IT-oplossingen helpt Connectify bedrijven beter communiceren en efficiënter werken. Het biedt betaalbare, one-stop-shop solutions voor kmo’s en grotere bedrijven met meerdere locaties. Hierbij garandeert het een persoonlijke en flexibele service. Als erkende Business Partner van Telenet brengt Connectify complexe projecten tot een goed einde.

 

www.connectify.be

de verderkijkers logo