Webmail

Korting op Business Internet voor nieuwe ondernemers

Net gestart met je zaak? Gefeliciteerd!
Wij trakteren je op een welkomspromo.

Wij geven jouw nieuwe zaak een duwtje in de rug!

Neem een vliegende start met snel internet van Telenet Business! Dankzij onze starterspromo geniet je gedurende 3 maanden van € 52 korting op Business Fibernet of KLIK. Nu ook met gratis Comfort-installatie t.w.v. € 70,25 en activatie t.w.v. € 41,32.

Samen maken we jouw zaak klaar voor morgen!

Laat je gegevens achter en onze experts helpen jou graag verder met de promotie.​ 

Alle veldjes met een * zijn verplicht.

Op Business Fibernet en KLIK zijn de algemene voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) van toepassing.  Op KLIK zijn bovendien de bijzondere voorwaarden KLIK (Buro) van toepassing. Je kan deze voorwaarden raadplegen via telenet.be/algemenevoorwaardenbusiness.

Business Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan; lokaal distributienetwerk in kabel.

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten.  

  • Promo: - €52/maand gedurende de eerste 3 maanden op je Business Fibernet of KLIK abonnement. Aanbieding enkel geldig voor nieuwe Telenet Business klanten met een ondernemingsnummer die op datum van bestelling niet ouder dan 12 maanden is. De korting wordt toegekend op de eerste 3 facturen na activering van het abonnement. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties (m.u.v. de promo gratis installatie en activering).  
  • Promo: gratis installatie en activering: Het aanbod omvat gratis installatie (Comfort Install t.w.v. €70,25) + gratis activering (t.w.v.  €41,32) van Business Fibernet of KLIK. Kiest de klant voor een duurdere installatie dan krijgt hij een korting van €70,25 op de prijs van de installatie.