Een hogere internetsnelheid? Speedboost laat je sneller downloaden!

Je bent een ondernemer. Dus jij werkt graag zo efficiënt mogelijk - ook online. Want, laat ons eerlijk zijn: tijd kost geld. Wachten om bestanden door te sturen of te downloaden, remt je af in je dagelijkse workflow, en is ook gewoon duur. Die hindernis hoeft er helemaal niet te zijn. Dankzij Speedboost verhoog je je internetsnelheid en zijn haperingen tijdens die belangrijke calls met klanten verleden tijd.

Internetsnelheid of downloadsnelheid?

Als je het internet gebruikt, ben je eigenlijk voortdurend aan het downloaden. Of je nu een website bezoekt, een mailtje ontvangt, filmpjes op YouTube bekijkt of Instagram checkt: je haalt gegevens van die pagina binnen op jouw toestel. De Telenet downloadsnelheid bepaalt hoe vlug dat gaat. Hoe hoger je downloadsnelheid, hoe vlotter je kan surfen. Heb je een te lage downloadsnelheid? Dan zullen bovenstaande voorbeelden niet lukken – of erg langzaam. 


Omdat we zo veel en zo vaak downloaden, linken we de snelheid daarvan met snel internet. Maar de internetsnelheid is ook afhankelijk van de uploadsnelheid die jouw verbinding je kan bieden. Pas als beide een sterke combinatie vormen, zit je goed!

Uploadsnelheid?

Uploaden doe je wanneer je zelf informatie verstuurt naar het internet. Denk: een mailtje verzenden, een offerte doorsturen, een foto plaatsen op je sociale media … De Telenet uploadsnelheid die je nodig hebt voor jouw zaak, is afhankelijk van je internetgebruik. Doe je regelmatig aan videobellen en hapert je beeld of kan je de pixels tellen? Dan is je uploadsnelheid onvoldoende.

 

Wil je je internetsnelheid ontdekken? Probeer onze Telenet Speedtest!

Wat is Speedboost?

Telenet Speedboost is dé oplossing voor ondernemers die al snel Fibernet in hun zaak hebben, maar toch nog op zoek zijn naar een manier om met hun medewerkers nóg sneller aan de slag te gaan. Zware bestanden in een oogwenk versturen; 7/7 in de cloud werken: Speedboost laat het allemaal naadloos verlopen. De oplossing is helemaal op maat van architecten, ontwerpbureaus, dokters, specialisten, ondernemingen met verschillende locaties... Als het snel en efficiënt moet gaan, is Speedboost the way to go!

Normale internetsnelheid vs Speedboost?

Je surft met Telenet Speedboost maar liefst 3 keer zo snel als met Business Fibernet.“Snel een back-up maken in de cloud, of beelden in ultrahoge resolutie doorsturen? Tegen 50 Mbps is dat in een zucht gebeurd”, vertelt een tevreden ondernemer. Een andere apprecieert vooral het sneller downloaden van zware presentaties. En een derde ondernemer die voor Speedboost koos, focust op online verbeteringen: “Videoconferencecalls streamen of real-time samenwerken via online toepassingen, met verschillende mensen tegelijk? Dat kan nu zonder haperen, dankzij de downloadsnelheid van max. 1 Gbps.”

Telenet Business Fibrenet
 
  • Supersnelle internetverbinding
  • Onbeperkt datavolume
300 Mbps maximum downloadsnelheid
30 Mbps maximum uploadsnelheid
Telenet Business Fibernet met Speedboost
 
  • Hypersnelle internetverbinding
  • Onbeperkt datavolume
1000 Mbps maximum downloadsnelheid
50 Mbps maximum uploadsnelheid

Speedboost 1G Business

De Optie Speedboost 1G Business is geniaal voor grootgebruikers van gigabytes. Zo is Speedboost letterlijk een raket voor je onderneming. Ideaal, dus, voor wie continu in de cloud werkt, met verschillende mensen aan zware documenten samenwerkt, terwijl collega’s een videoconferentie met klanten houden. Boost ook jouw business en creëer vlottere werkomstandigheden voor jezelf, je bedrijf en je werknemers! 

 

Wil jij tot 3x sneller downloaden met je hele team? Ontdek Speedboost 1G Business  

 

Als ondernemer wil jij alleen het beste voor je zaak. Ontdek hoe jij alles uit hét netwerk van Vlaanderen haalt!