Webmail

Verrijk je website met gratis iconen

18 december 2023 - 5 min

Op zoek naar iconen om diensten en rubrieken op je website te illustreren? Die van Icons8 gebruik jij helemaal gratis en voor niks.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En dus is een icoontje geen overbodige luxe. Maar waar vind je nu net dat ene icoon dat bij jouw activiteit past?

 

De keuze is reuze 

Icons8 is een gigantische icon-databank. Ze bevat zo’n 50.000 icoontjes en wellicht al meer wanneer je dit artikel leest. Dieren, baby's, mensen, voertuigen, kantoorspullen, sterren en planeten, kleren, computers, gezondheid, vakantie, mobieltjes, planten, sociale media, enzovoort. 

 

Je zet ze bovendien in een mum van tijd om naar eender welk formaat, in eender welke kleur. Te gebruiken in iOS, Windows en Android. 

Gratis nieuwe icoontjes 

Mis je toch nog juist dat ene icoontje dat je nodig hebt? Dan kan je altijd vragen om deze speciaal voor jou aan te maken. Gratis voor wie geduld heeft. Of tegen 50 dollar per icoontje.

Hulp nodig bij het bouwen van je website? 

Wij helpen je met een oplossing op maat van jouw behoeften: wij bouwen je website van A tot Z of we geven je toegang tot onze web builder. Zo bouw jij je website helemaal zelf. Jij kiest.