Word KLIK en kies je toestel

Word KLIK en kies je toestel

KLIK

Zorgeloos ondernemen zoals jij dat wilt.

Word KLIK, kies een toptoestel en geniet van een fikse korting.​

Met KLIK kies je voor een zorgeloze verbinding voor je zaak, altijd en overal. En om er alles uit te halen, hebben we voor jou een paar toptoestellen geselecteerd:

LG 50" UHD 4K SMART TV
Yellow check sign

50-inch 4K UHD-scherm
 

Yellow check sign

Quad Core 4K processor voor dynamische kleuren en contrast

Yellow check sign

Cinema-ervaring met de filmmakermodus

LG 50" UHD 4K SMART TV
Yellow check sign

50-inch 4K
UHD-scherm

Yellow check sign

Quad Core 4K
processor voor
dynamische kleuren
en contrast

Yellow check sign

Cinema-ervaring met de filmmakermodus

   

   

SAMSUNG TAB S6 Lite LTE
Yellow check sign

10.4 inch display en 8 megapixel camera

Yellow check sign

64 GB
 

Yellow check sign

Inclusief S Pen
 

   

SAMSUNG TAB S6 Lite LTE
Yellow check sign

10.4 inch display en 8 megapixel camera

Yellow check sign

64 GB

Yellow check sign

Inclusief S Pen

   

JBL Bar 5.0 Multibeam
Yellow check sign

Dolby Atmos® en MultiBeam™ Surround Sound

Yellow check sign

Stevige bas zonder aparte subwoofer

Yellow check sign

Alexa Multi-Room-Music (MRM)

JBL Bar 5.0 Multibeam
Yellow check sign

Dolby Atmos® en
MultiBeam™ Surround
Sound

Yellow check sign

Stevige bas zonder aparte subwoofer

Yellow check sign

Alexa Multi-Room-Music (MRM)

   

Deze winterpromo* geldt voor nieuwe en bestaande klanten die KLIK worden of een hogere KLIK kiezen
(Prijzen zijn incl BTW)​

 

KLIK

Altijd inbegrepen: internet en mobiele telefonie

Internet en Internet Back-up

Supersnel internet waarmee je nooit meer offline gaat.

Wifi
Mobiele telefonie

Een vaste datapot om te verdelen of onbeperkte mobiele data.

Extra opties
Vaste telefonie

Onbeperkt bellen naar Belgische vaste en mobiele nummers.

Wifi
Digitale tv

Telenet TV op al je schermen.

Wifi
Speedboost 1G* Business

Downloaden en uploaden aan topsnelheid.

Opgelet: pas na de bestelling én installatie van je nieuwe KLIK ontvang je een mail om je winterpromo te activeren

Hulp nodig bij het kiezen van KLIK en jouw winterpromo?

Bel ons op 0800 66 066
Bezoek ons

Lees zeker de voorwaarden en andere belangrijke info

Aanbod van een LG 50” UHD 4K SMART TV UP7500 SERIE voor €169 i.p.v €499 of Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE + keyboard cover voor €99 i.p.v €449 of JBL Soundbar Bar 5.0 Multibeam voor €149 i.p.v. €349. De prijzen zijn inclusief BTW.

 

Aanbod enkel geldig voor nieuwe of bestaande Telenet Business-klanten, op voorwaarde dat:

 

 1. de klant in de periode van 15/11/2021 t.e.m. 31/01/2022

  1. een nieuwe KLIK-overeenkomst met minstens 7,5GB mobiele data afsluit voor installatie in een postcodegebied in Vlaanderen of Brussel waar Telenet beschikbaar is (m.u.v. klanten die een bestaande overeenkomst voor KLIK beëindigen en/of een nieuwe overeenkomst sluiten voor hetzelfde of een lager KLIK-plan of klanten die downgraden binnen het bestaande KLIK-aanbod); of

  2. een hoger KLIK-plan afsluit binnen het bestaande KLIK-aanbod (hierna de “KLIK-Overeenkomst”).
    
 2. de klant het toestel aankoopt via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) binnen de 2 maanden na activering van de KLIK-Overeenkomst, zolang de voorraad strekt. Aanbod beperkt tot 1 toestel per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties. 
   

De klant kan zijn KLIK-Overeenkomst steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant zijn KLIK-Overeenkomst echter binnen de 12 maanden na aankoop van het toestel beëindigt of wijzigt naar een product of dienst dat, op het moment van het afsluiten van de KLIK-Overeenkomst, niet aan bovenvermelde voorwaarden zou hebben voldaan, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. Vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen. De Telenet Business klant kan echter bij bestelling de naam van zijn bedrijf en eventueel btw-nummer ingeven voor het verkrijgen van de factuur, om deze alsnog in de boekhouding te integreren en eventueel de BTW te recupereren.
 

De algemene voorwaarden voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven en de bijzondere voorwaarden KLIK (Buro) zijn van toepassing op de KLIK-Overeenkomst. Persoonsgegevens worden verwerkt zoals uiteengezet in het Telenet Privacybeleid

Prijzen weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekost (raadpleeg de tarieven op www.telenet.be/business).

 

Gratis installatie: Ben je een nieuwe KLIK klant? Dan komt een technieker op het aansluitingsadres langs om de Telenet Business KLIK diensten te installeren, twv van €70,25 (Comfort-installatie). 

 

Raadpleeg alle tarieven op Tarieven - Telenet

Vaste internetsnelheid: 
De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

 

Mobiele internetvolume:

 • Onbeperkt*:  op voorwaarde van een normaal gebruik (zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden). Ook moet rekening worden gehouden met : 
  • In België: 40 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 80 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 200 GB KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan een verminderde snelheid van 512 kbps;
  • In de EU-zone: 26 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data), 50 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 122 GB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan 0,003 euro (excl. btw) per MB.

*Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de “Bijzondere voorwaarden”

 

Vaste Telefonie: 
Onbeperkt bellen met vaste lijn naar Belgische nummers, met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - is steeds inbegrepen, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de “Bijzondere voorwaarden”

 

Onbeperkt sms'en en bellen met KLIK: 
Onbeperkt sms’en en bellen in België naar Belgische nummers en in de EU-zone (behalve vanuit België) naar nummers van binnen de EU-zone, met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - is steeds inbegrepen, op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de “Bijzondere voorwaarden”.

 

Terugkijk TV: 
Telenet TV is inclusief 7 dagen Terugkijk TV. Het is mogelijk dat een zender geen terugkijkrechten heeft voor sommige uitzendingen. 

 

Speedboost 1G* Business:
De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). telenet.be/business/internetsnelheid

Gratis installatie: 
Bent u een nieuwe KLIK klant? Dan komt een technieker op het aansluitingsadres langs om de Telenet Business KLIK diensten te installeren, twv van €70,25  (Comfort-installatie). Alle installatietarieven kun je raadplegen op Tarieven - Telenet

 

Activatie: 
Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen.

Vragen over deze promo?

De promotie geldt in Vlaanderen en Brussel, als de overstap gebeurt tussen 15/11/2021 en 31/01/2022.
 
De promotie geldt voor…

 • Nieuwe klanten die KLIK met 1 SIM 7,5 GB of hoger nemen.  
   

 • Bestaande klanten die nog geen KLIK zijn, maar upgraden naar KLIK met 1 SIM 7,5GB of hoger.  
   

 • Bestaande KLIK-klanten die overstappen naar een hogere KLIK.

 

Ben je Telenet-klant en kom je niet in aanmerking voor de promotie? Dan kan je wel het hele jaar door genieten van mooie kortingen via de Telenet Klantenprijs

Wanneer een toestel niet meer in voorraad is, kan je dat toestel niet langer bestellen. Is een toestel niet meer in voorraad? Dan geven we op de website en in de e-shop op dat moment duidelijk aan dat je het toestel (smart-tv, soundbar of tablet met klavier) niet meer kan bestellen.

Eén dag na installatie en activering van je diensten, krijg je een e-mail met een persoonlijke link naar de webshop. Daar kan je je toestel vervolgens zelf bestellen. Doe dat zeker in de 2 maanden na de activering van je diensten, want daarna vervalt de promotielink. Je bestelling is geplaatst wanneer je de betaling hebt afgerond. Zodra je toestel onderweg is, krijg je een e-mail met Track & Trace-link om je pakket te volgen. PostNL levert je toestel contactloos aan huis.

 

In onze Telenet-winkelpunten geniet je ook van de promotie, maar ook dan zal je je toestel online moeten bestellen. Onze medewerkers helpen je daarbij. Daarna krijg je het toestel thuisgeleverd. Je kan het toestel dus niet meenemen uit de winkel. De volledige bestelprocedure lees je hier stap voor stap na.

 

 • Alle bestellingen die we elke werkdag vóór 19 uur verwerken, worden de volgende werkdag door PostNL geleverd (ook op zaterdag). Je ontvangt een e-mail van PostNL met een Track & Trace-code als je pakket klaarstaat voor verzending. Daarmee kan je de status van je pakket volgen.

 • Is je toestel of de verpakking beschadigd bij levering? Teken dan niet voor ontvangst en weiger je bestelling. Laat het ons even weten op het telefoonnummer 015 66 66 66. 

 • Je hebt een herroepingsrecht van 14 dagen (na xxx) om je bestelling terug te sturen. Zodra je het online retourformulier invult, verwerken we de info en krijg je een retourlabel via e-mail.   

 

Je hebt recht op één van de toestellen als je je nieuwe diensten bestelt vóór 31 januari 2022. Ook wanneer de installatie en activering van je diensten na 31 januari gebeurt. Je kan je toestel bestellen in onze webshop tot 2 maanden na de installatie en activering. Daarna vervalt jouw persoonlijke promotielink

 

Heb je nog andere vragen? Ontdek het antwoord op onze Klantenservice