Voorwaarden toestelpromotie

De promotie geldt in Vlaanderen en Brussel, als de overstap gebeurt tussen 26/06/2023 en 20/08/2023.

Heb ik recht op de promotie? 

De promotie geldt voor...

  • Nieuwe Telenet Business-klanten die KLIK met 1 SIM Limited of hoger nemen.   

  • Bestaande Telenet Business-klanten die nog geen KLIK zijn, maar upgraden naar KLIK 1 SIM Limited of hoger.   

  • Bestaande KLIK-klanten die overstappen naar een hogere KLIK of van een limited naar een unlimited KLIK-abonnement.  
     

Ben je Telenet-klant en kom je niet in aanmerking voor de promotie? Dan kan je wel het hele jaar door genieten van mooie kortingen via onze Telenet Klantenprijs

 

Wat betekent “zolang de voorraad strekt”?

Wanneer een toestel niet meer in voorraad is, kan je dat toestel niet langer bestellen. Is een toestel niet meer in voorraad? Dan geven we op de website en in de webshop op dat moment duidelijk aan dat je het toestel niet meer kan bestellen.

 

Hoe bestel ik mijn toestel naar keuze?

Eén dag na installatie en activering van je diensten, krijg je een e-mail met een persoonlijke promotielink naar de webshop. Daar kan je je toestel vervolgens zelf bestellen. Doe dat zeker in de 2 maanden na de activering van je diensten, want daarna vervalt de promotielink. Je bestelling is geplaatst wanneer je de betaling hebt afgerond. Zodra je toestel onderweg is, krijg je een e-mail met Track & Trace-link om je pakket te volgen. PostNL levert je toestel contactloos aan huis.

In onze Telenet-winkelpunten geniet je ook van de promotie, maar ook dan zal je je toestel online moeten bestellen. Onze medewerkers helpen je daarbij. Daarna krijg je het toestel thuis geleverd. Je kan het toestel dus niet meenemen uit de winkel. De volledige bestelprocedure lees je hier stap voor stap na.

 

Wanneer wordt mijn toestel geleverd?

  • Alle bestellingen die we elke werkdag vóór 19 uur verwerken, worden de volgende werkdag door PostNL geleverd (ook op zaterdag). Je ontvangt een e-mail van PostNL met een Track & Trace-code als je pakket klaarstaat voor verzending. Daarmee kan je de status van je pakket volgen.

  • Is je toestel of de verpakking beschadigd bij levering? Teken dan niet voor ontvangst en weiger je bestelling. Laat het ons even weten op het telefoonnummer 015 66 66 66. 

  • Je hebt een herroepingsrecht van 14 dagen om je bestelling terug te sturen. Zodra je het online retourformulier invult, verwerken we de info en krijg je een retourlabel via e-mail.   

 

Tot wanneer geldt de promotie?

Je hebt recht op één van de toestellen als je je nieuwe diensten bestelt vóór 20 augustus 2023. Ook wanneer de installatie en activering van je diensten na 6 augustus gebeurt. Je kan je toestel bestellen in onze webshop tot 2 maanden na de installatie en activering van je nieuwe abonnement. Daarna vervalt jouw persoonlijke promotielink

 

Heb je nog andere vragen? Ontdek het antwoord op onze Klantenservice