Webmail

Aanbod onder voorwaarden

Aanbod van een Samsung tablet Galaxy TAB A8 LTE 64GB + bookcover voor € 129 i.p.v. € 329, een OnePlus Nord CE 3 Lite 128 GB 5G smartphone voor € 99 i.p.v € 329, een AppleWatch SE GPS + Cellular 40 mm starlight aluminium case + starlight sport band voor € 179 i.p.v € 349 of een AppleWatch SE GPS + Cellular 44 mm midnight aluminium case + midnight sport band voor € 199 i.p.v € 389.

  

 

Aanbod enkel geldig voor nieuwe of bestaande Telenet Business-klanten, op voorwaarde dat: 

 

1.  de klant in de periode van 19/06/2023 t.e.m. 16/07/2023

 

  1. een nieuwe KLIK-overeenkomst met minstens 7,5GB mobiele data afsluit voor installatie in een postcodegebied in Vlaanderen of Brussel waar Telenet beschikbaar is (m.u.v. klanten die een bestaande overeenkomst voor KLIK beëindigen en/of een nieuwe overeenkomst sluiten voor hetzelfde of een lager KLIK-plan of klanten die downgraden binnen het bestaande KLIK-aanbod); of  

  1. een hoger KLIK-plan afsluit binnen het bestaande KLIK-aanbod  
    (hierna de “KLIK-Overeenkomst”). 

 

2.   de klant het toestel aankoopt via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) binnen de 2 maanden na activering van de KLIK-overeenkomst, zolang de voorraad strekt. Aanbod beperkt tot 1 toestel per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties. 

 

De klant kan zijn KLIK-overeenkomst steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant zijn KLIK-overeenkomst echter binnen de 12 maanden na aankoop van het toestel beëindigt of wijzigt naar een productcombinatie die geen recht geeft op bovenstaande promotie, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. Vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen.

 

Vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen. De Telenet Business klant kan echter bij bestelling de naam van zijn bedrijf en eventueel btw-nummer ingeven voor het verkrijgen van de factuur, om deze alsnog in de boekhouding te integreren en eventueel de BTW te recupereren. 

  

De algemene voorwaarden voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven en de bijzondere voorwaarden KLIK (Buro) zijn van toepassing op de KLIK-Overeenkomst. Persoonsgegevens worden verwerkt zoals uiteengezet in het Telenet Privacybeleid.