De Business Case van Setip GCube

Telecomuitdagingen in de bouwsector

Setip GCube uit Ganshoren is een algemeen bouwbedrijf voor daken, waterdichtingen, renovaties, nieuwbouw, enz. Het werd opgericht in 1981 en heeft momenteel 75 (vaste en losse) medewerkers die zo'n 10 miljoen euro omzet per jaar draaien.

 

De slechte bereikbaarheid in de nieuwe gebouwen was een serieus probleem voor het bouwbedrijf. Bouwheren, architecten en ploegbazen konden hen niet bereiken, waardoor werkploegen soms stonden te wachten. Ook op de werven zelf moest de bereikbaarheid beter.

Download de volledige Business Case

“Sinds onze verhuis naar Ganshoren faalde onze mobiele connectie regelmatig. Onze nieuwe gebouwen zitten vol staal. Dat is een prima kooi van Faraday, maar we misten belangrijke telefoontjes”

 

Raphael Gossiaux, managing partner en CFO bij Setip GCube

Laat hieronder je gegevens achter en download de Business Case:

Inspiratie

Foodmaker rekent op betrouwbaar mobiel netwerk
Een stabiel mobiel netwerk is cruciaal voor de nieuwe Foodmaker. Dat zegt Lieven Vanlommel, CEO van de restaurantketen.
Bedrijven zijn vooral op zoek naar ontzorging
Peter Willekens, VP Operations bij Telenet Business SME/LE, ziet bij de klanten een zeer duidelijke nood aan het samenwerken met een betrouwbare managed service provider.
4 uitdagingen voor de mobile fleetmanager
Fleetmanagers beheren dagelijks de mobiele behoeften van tientallen, honderden of zelfs duizenden medewerkers. We zetten hun belangrijkste uitdagingen op een rij.