Managed Cybersecurity

Een cybersecurityplan op jouw maat voor meer weerbaarheid

Gerichte cyberaanvallen vormen een reële dreiging met potentieel grote gevolgen voor de continuïteit van bedrijven. Een oplossing die beschermt tegen àlle soorten dreigingen bestaat echter niet. Wie zich maximaal wil wapenen tegen digitale indringers, doet dat in de eerste plaats door de impact van een aanval te verkleinen. Een plan van aanpak dient op maat te zijn van jouw organisatie!

100% voorbereid op hackers

Traditionele beveiliging blijft noodzakelijk

Cybersecurity is een alsmaar complexer wordend gevecht dat zich op meerdere fronten afspeelt en continu aandacht vereist. Traditioneel draait het daarbij om technische bescherming, zo veel en zo diepgaand mogelijk, van zowel de buitenschil als de toestellen van gebruikers. Een moderne firewall en goede beveiligingssoftware zijn en blijven belangrijke elementen in elke verdedigingsstrategie.

Geen garanties op waterdichte beveiliging

De realiteit van vandaag is dat geen enkele tool of oplossing 100% beveiligingsgaranties biedt. Vooral de gerichte aanvallen zijn amper tegen te houden. Dat komt doordat ze op maat gemaakt zijn en de zwakheden van de mens zelf uitbuiten. Hiertegen helpen de gekende beveiligingssystemen niet of amper. Nochtans zijn de gevolgen van een geslaagde cyberaanval niet te overzien. Bedrijven moeten dan ook met alle mogelijke scenario’s rekening houden … ook het ondenkbare. Een goed plan van aanpak is dan ook noodzakelijk. Benieuwd hoe Lineas cybersecurity aanpakt?

Snel en adequaat reageren

Moderne cybersecurity gaat over de vraag: hoe adequaat reageert de organisatie op een gelukte cyberaanval? Ligt er een gedetailleerd actieplan klaar waarvan men weet dat het getest is en dus uitvoerbaar is? Zo’n actieplan samenstellen is geen sinecure. Het moet enerzijds onderdeel zijn van een breder businesscontinuityplan, en anderzijds kan het niet zonder eerst een assessment uit te voeren om blinde vlekken inzake cybersecurity binnen een organisatie of bedrijf op te sporen. Ook alle medewerkers bewustmaken van de gevaren en hun handelingen vormt een belangrijke component in ieder plan voor een reactieve beveiliging.

" Moderne cybersecurity gaat vooral over de vraag: hoe adequaat reageert de organisatie op een gelukte cyberaanval? "

Telenet Business helpt je op weg

Als ervaren speler wil Telenet Business jouw gids zijn in het land van cybersecurity. Dat doen we door je meer zichtbaarheid te geven op verdachte activiteiten. En door samen een actieplan op te stellen, zodat je sneller en juister kunt reageren op toekomstige cyberaanvallen en de impact ervan op de bedrijfswerking kan verminderen.

 

Jouw route naar meer cyber-weerbaarheid start met een goed gesprek.
Onze experts staan voor je klaar. Dankzij hun technische expertise én marktkennis
begeleiden ze je naar een cybersecurityplan op maat.

Beveiligings-oplossingen op maat

Ieder bedrijf zijn veilige route. Ontdek onze cybersecurity-diensten

24/7 optimaal beveiligd

De firewall vormt de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Door de firewall te verplaatsen naar de private cloud van Telenet Business, is deze altijd up-to-date én schaalt hij vlot mee al naargelang de bandbreedtebehoeften van jouw bedrijf. Bovendien heb je er geen omkijken naar, want deze cloud-firewall wordt volledig beheerd door de experts van Telenet Business.

*Firewall as a service

Verzeker jouw continuïteit

Preventie is maar één tak van cybersecurity. Wat als een cyberaanval op til is? Dan moet je snel en gepast kunnen reageren om de impact op jouw business zo klein mogelijk te houden. Dat kan met onze Managed Detection & Response-service. Deze dienst monitort continu jouw volledige security-omgeving en voorziet in een gegarandeerde reactietijd bij incidenten. Samen maken we jouw bedrijf weerbaarder tegen cyberaanvallen!

*Managed Detection & Response

Test jouw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met jouw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

Oplossingen die mee evolueren met jouw bedrijf

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met je mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing uw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van jouw organisatie gegarandeerd.

Waarom kiezen voor Telenet Business?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van jouw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met jou leggen zij de puzzel: een oplossing op jouw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen.

Betrouwbare partner

Met Telenet Business haal je niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, je krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we je steeds veilig verbonden houden.

Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met jou mee, maar houdt je ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij je anticiperen op de veranderingen van morgen.

 

Kijk op onze cybersecurity inspiratiepagina voor meer inspiratie.