Business Mobile

Business Mobile

Bekijk het financiële plaatje van je mobiel plan

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zowel privé als zakelijk staan we voortdurend met elkaar in verbinding. Daarom bieden steeds meer bedrijven hun medewerkers een mobiel abonnement aan. Maar welke kosten komen daarbij kijken? Betaal je enkel het abonnement of ook het toestel? Neem je het volledige abonnement voor je rekening of splits je de factuur? Met deze mini-gids krijg je een eenvoudig overzicht van de eventuele kosten

Mini-gids naar een mobiel abonnement

Allemaal goed en wel, zo’n mobiel abonnement op maat voor je werknemers. Maar welke kosten komen daarbij kijken? Betaal je als werkgever alles of splits je de factuur met je werknemer? Met deze mini-gids krijg je een handig overzicht van de verschillende opties en de kosten die daaraan gekoppeld zijn.

Altijd en overal mobiel verbonden op hét mobiel netwerk van België

Thuis, op kantoor of onderweg? Vandaag de dag gaan we overal aan de slag. Met Business Mobile ben je altijd vlot mobiel verbonden met collega’s, klanten en leveranciers. Want ons mobiel netwerk, dat is een mobiel netwerk waarop je kan rekenen.
 
Eind 2022 onderzocht een onafhankelijk nationaal onderzoeksbureau* de drie grootste mobiele netwerken in België. Daaruit blijken de indrukwekkende prestaties van ons mobiel netwerk. Benieuwd naar de resultaten? Ontdek alles over het mobiel netwerk van Telenet Business en hoe jij er alles uithaalt voor je bedrijf.

*Uitgaande van het BIPT (Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie)

Meer weten over onze mobiele plannen op maat?