SecuriQam: de slimme en verplaatsbare camera

Slimme camera’s helpen bij het verhogen van de veiligheid

Sluikstorten, diefstal, vandalisme, mobiliteitsproblemen, evenementen… Het zijn uitdagingen waar elke organisatie mee te maken heeft. De SecuriQam helpt je om snel en efficiënt op zulke situaties in te spelen. Zo kan je bepaalde zones effectief monitoren en de veiligheid van jouw bezoekers, medewerkers of burgers verhogen.

Je hangt de camera waar en wanneer je onregelmatigheden verwacht, bedient haar vanop afstand en verplaatst ze eenvoudig mee met de risico’s. Extra mogelijkheden hierbij zijn bv. videoanalyse en automatische nummerplaatherkenning.

Snel en efficiënt inzetbaar
In een flits het juiste beeld
Vooraf instellen welke situaties je verdacht vindt
Beelden opvragen vanop gelijk welke computer

Snel en efficiënt inzetbaar

Onze verplaatsbare camera’s zijn eenvoudig inzetbaar. Opstellen of weghalen gaat razendsnel. Omdat de wifi- en 4G-antennes én de batterij ingebouwd zijn, moet je zelfs geen enkele kabel aansluiten. Je zet ze dus in waar je wil. Zo investeer je veel minder in tijd en materiaal en benut je jouw camera’s optimaal.

In een flits het juiste beeld

Hebben jouw camera’s een onregelmatigheid of misdrijf geregistreerd. Dan wil je meteen de juiste beelden kunnen gebruiken. Onze intelligente camera’s slaan de afwijkende bewegingen op en geven je de kans om meteen naar die momenten te springen. Zo heb je onmiddellijk het juiste beeld vast. 

Vooraf instellen welke situaties je verdacht vindt

Met de SecuriQam kan je ook op voorhand instellen voor welke afwijkende bewegingen je een melding wil ontvangen: auto’s die in de verkeerde richting rijden, personen die te lang blijven rondhangen, objecten die verdwijnen binnen een bepaalde zone, … De SecuriQam verstuurt automatisch een e-mail als het zover is en je onmiddelijk kan ingrijpen.

Beelden opvragen vanop gelijk welke computer

Scherpstellen, zoomen, beelden opvragen, automatische meldingen instellen, … alles gebeurt vanaf onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke software. Die bedien je vanop gelijk welke computer, gelijk waar. Die software kost helemaal niets.

Interesse in SecuriQam?

Ben je al klant? Bel dan 03 355 40 80.

Stappenplan SecuriQam

Stap 1

Hang het frame aan de paal of muur vast

Stap 2

Kantel de SecuriQam op zijn plaats, zodat hij vasthangt op het frame

Stap 3

Zet de SecuriQam aan

Stap 4

Check of de camera goed functioneert

Waarom kiezen zij voor Safety & Security oplossingen?

"In de gemeente Hemiksem willen we sluikstorten en andere vormen van overlast in beeld brengen en deze hierdoor terugdringen. Onze gemeenschapswachten houden momenteel toezicht op bepaalde hotspots, maar helaas kunnen ze dit niet 24/24. De SecuriQam is klein, niet te zwaar en eenvoudig te verplaatsen."
Luc Bouckaert

Burgemeester gemeente Hemiksem

"Nadat de sensibiliseringscampagne van de gemeente Diepenbeek niets opleverde, plaatste zij drie camera’s op het Lutselusplein. Al na tien minuten na de plaatsing van de camera’s werden de eerste beelden van een overtreder gemaakt."
Patrick Hermans

Burgemeester gemeente Diepenbeek

"Je kan je als politie gewoon niet meer inbeelden dat je die tools en de nieuwste cameratechnologie vandaag de dag niet meer hebt."
Daniel DuMoulin

Eerste commissaris technologiegestuurde zorg PZ Mechelen - Willebroek

De 3 modellen van de SecuriQam

SecuriQam IVA

De SecuriQam IVA 2MP en de SecuriQam IVA 6MP zijn speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera's snel en eenvoudig in te zetten voor: beveiliging; toezicht op afgelegen sites; mobiliteit; sluikstorten; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging; onderzoek van productieprocessen; natuur en milieu observaties.

SecuriQam LPR

De SecuriQam LPR is speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera snel en eenvoudig te voorzien in een 24/7 automatische nummerplaatherkenning voor: verkeersmonitoring; sluikstorten; zwerfvuil; toezicht op afgelegen sites; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging.

SecuriQam PTZ

De SecuriQam PTZ is speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera snel en eenvoudig in te zetten voor: actieve camerabewaking; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging; toezicht op afgelegen sites; sluikstorten en zwerfvuil; onderzoek van productie processen; natuur- en milieu observaties.

SecuriQam Connect in de praktijk