Voor brandveiligheid ga je best met experts in zee

Branddetectie, verlies geen seconde

Is de brandveiligheid in uw bedrijf conform de wetgeving, ben je op de hoogte van de recentste technische voorschriften?

Ontwar het technisch kluwen
Gecertificeerd
Geïntegreerde aanpak

Ontwar het technisch kluwen

Brandveiligheid conform de wetgeving? Makkelijk als u de regels kent. Gelukkig is Telenet Business expert in brandveiligheid. Wij raken wijs uit het kluwen van snel veranderende technische voorschriften en kennen dus alle mogelijkheden.

Gecertificeerd

Wij zijn BOSEC- en ISO-gecertificeerd, kwaliteitsgaranties voor onze klanten en een must voor verzekeraars.

Geïntegreerde aanpak

Camerabewaking evolueert razendsnel. Ook camera's kan u inschakelen om brand nog sneller te detecteren, bijvoorbeeld in combinatie met rookdetectoren. Bij Telenet Business doen we graag alle mogelijkheden uit de doeken voor een integraal brandveiligheidsbeleid.

Interesse in branddetectie?

Ben je al klant? Bel dan 03 355 40 80.

Branddetectie op basis van video-analyse

AVIOTEC is een nieuwe oplossing voor betrouwbare en vroegtijdige branddetectie in uitdagende omgevingen. Het systeem is gebaseerd op technologie die wordt toegepast in camera's met Intelligent Video Analysis (IVA) en kan bestaande branddetectiesystemen aanvullen.

De unieke eigenschappen van intelligente video-analyse (IVA):

 

 • Detectie bij de bron
  • Door intelligente algoritmes in de camera’s kan Aviotec vlammen en rook al bij het ontstaan detecteren. Een ‘standaard’ rookmelder geeft pas een alarm op het moment dat de rook of hitte de melder heeft bereikt. Vaak is de brand dan al in zo’n vergevorderd stadium, dat het niet meer mogelijk is om deze makkelijk en snel onder controle te krijgen.
 • Toepassingsgebieden
  • Overal waar het plaatsen van rookmelders bemoeilijkt wordt of daar waar een snellere reactietijd gewenst is, kan Aviotec een voordeel opleveren: gebouwen met hoge plafonds of extreem grote hallen, stoffige ruimtes, magazijnen…
 • Snelle reactietijd
  • Met Aviotec wordt er binnen enkele seconden al een alarm gegenereerd, waardoor u veel sneller doeltreffende maatregelen kan nemen.
 • Gecertificeerd
  • Aviotec is goedgekeurd voor visuele monitoring van brand door VdS Damage Prevention GmbH.

Waarom kiezen zij voor Safety & Security oplossingen?

"Dankzij het totaalpakket werken we nu samen met één partner waardoor we één aanspreekpunt hebben om ons op alle vlakken te helpen."
Dirk Haazen

Garage NAM, Gent

"Je kan je als politie gewoon niet meer inbeelden dat je die tools en de nieuwste cameratechnologie vandaag de dag niet meer hebt."
Daniel Dumoulin

PZ Mechelen, Willebroek

"Ons volledig badminton centrum runt zonder personeel. Onze partner zorgde voor koppeling met reservatiesysteem, toegangscontrole, brandbeveiliging, camerabewaking en de helpdesk die inspringt als er s'avonds problemen zijn."
Rik Moens

Distri Sport International

Breid je Safety & Security oplossingen verder uit

De juiste camera's op de juiste plaats geven u een perfect beeld
 • Technische kennis en intelligente monitoring
 • Detectie van processen
 • Razendsnelle technische evolutie
Met toegangscontrole beheert u de flow van bezoekers
 • Ruimer dan inbraakbeveiliging
 • Flexibel en geïntegreerd
 • Kostenbesparend
Beveiligings- en bewakingstechnologie houdt jouw bedrijf operationeel
 • Inbraakcentrale
 • Geïntegreerde beveiligingsoplossingen
 • Permanente doormeldingen naar meldkamer

Een beveiligde omgeving kan met behulp van slimme beveiligingstechnologieën problemen oplossen voor ze zich voordoen. Onze experts bespreken met je jouw noden. Na analyse van jouw behoeften integreren we verschillend technologieën voor de beveiliging van jouw bedrijf. Dankzij geïntegreerde beveiligings- en bewakingsoplossingen blijft jouw bedrijf operationeel. Bel onze experts op 03 355 12 34.

Inspiratie

Artikel
Branddetectie in uw organisatie
Als werkgever dient u een degelijke brandveiligheid te voorzien om het welzijn van uw medewerkers te waarborgen. Deze aandachtspunten moet u zeker bekijken.
Artikel
De optimale inbraakbeveiliging van A&C Systems
Het veiligheidsniveau van uw organisatie verhogen en valse alarmen elimineren? Haal inspiratie bij de inbraakbeveiliging van A&C Systems.
Artikel
Optimaliseer stap voor stap uw bedrijfsbeveiliging
Om gevaren en risico's op de werkvloer te voorkomen, moet u uw organisatie op verschillende manieren goed beveiligen. Lees hier hoe!