Discovery Session SecuriQam Connect

9
juni
2022

Programma

  • Verwelkoming en agenda
  • Camerabewaking met Telenet Business
  • SecuriQam Connect: Voordelen en toepassingen
  • Demo
  • Lunch

We wonen steeds dichter op elkaar. Die gezellige drukte zorgt er ook voor dat problemen moeilijker te spotten zijn. Gelukkig helpen mobiele cameraoplossingen het overzicht te behouden. De artificiële intelligentie van SecuriQam Connect ziet, analyseert en onthoudt wat er gebeurt. Je kan de camera’s op afstand bedienen. Altijd en overal.

 

Je zet hem in:

als middel tegen overlast;

voor toezicht op een evenement of op een tijdelijke werf;

als onderdeel van het mobiliteitsbeleid.

Tijdens deze ontdekkingssessie laten onze experts je ervaren hoe eenvoudig en intelligent de SecuriQam Connect jouw organisatie kan ondersteunen in het snel en gericht aanpakken van problemen.

Onze experten

Fabian Penasse

Product Expert

Raf Schrijvers

Product Manager

Fabian en Raf lichten graag toe welke mogelijkheden SecuriQam Connect in petto heeft, en hoe gemakkelijk en flexibel je deze camera’s kan inzetten en zelf kan beheren. 

Nadien kan je genieten van een fijne lunch en netwerkgelegenheid. 

Praktisch

Datum/uur: 9 juni van 10u30 - 12u30

Duur: 2 uur

Taal: Nederlands

Locatie: Lozenberg 9, 1930 Zaventem

 

ATTENTION!: Pour la session en Français, cliquez sur le site en Français.

Registreer hier

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.